Τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Αλεξάντερ Στσερμπακόβ, καθώς και τον Εμπορικό ακόλουθο του Προξενείου, κ. Βλαδημίρ Ποταπόφ, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αν. Πατακάκη επισκέφθηκε ο Ρώσος Πρόξενος Θεσ/νίκης Αλ. ΣτσερμπακόβΟι κύριοι Στσερμπακόβ και Πατακάκης συζήτησαν για θέματα επιχειρηματικής συνεργασίας και προώθησης των εξαγωγών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στην αγορά της Ρωσίας, καθώς και για τις αυξημένες αφίξεις Ρώσων τουριστών στη χώρα μας για το 2017, τονίζοντας το έντονο ενδιαφέρον τους για τον θρησκευτικό προσκυνηματικό τουρισμό που μπορεί να αξιοποιηθεί ευρέως στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Ο Ρώσος Πρόξενος εκτίμησε βαθύτατα την εξαιρετική υποδοχή και φιλοξενία των Δραμινών, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας να σημειώνει: «Οι δεσμοί της Ελλάδας με τη Ρωσία είναι ισχυροί και αληθινοί καθώς μας ενώνει η κοινή θρησκεία μας. Τέτοιες συναντήσεις και συνεργασίες είναι πάντα  εποικοδομητικές και μας επιτρέπουν να ανανεώσουμε τις σχέσεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς το συμφέρον των λαών μας».