Τη Δευτέρα στον Δήμαρχο για τραπεζοκαθίσματα-ανεμοφράκτες οι καφεποτοπώλες της Κομοτηνής

Ενόψει και της έκδοσης νέας κανονιστικής απόφασης για την παραχώρηση των κοινόχρηστων χώρων από τον Δήμο
cafe1

Ενόψει και της έκδοσης νέας κανονιστικής απόφασης για την παραχώρηση των κοινόχρηστων χώρων από τον Δήμο

Οι ανεμοφράκτες που «ξηλώθηκαν» πρόσφατα και η εν γένει εκμετάλλευση από τις καφετέριες των κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, βρέθηκαν στην κορυφή της ατζέντας των καφεποτοπωλών της Κομοτηνής, στη συνάντηση που είχαν στην αίθουσα του ΕΒΕΡ, το απόγευμα της Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης κατατέθηκαν ερωτήματα αναφορικά με το νομικό πλαίσιο που διέπει τη χορήγηση αυτή καθαυτή των αδειών για τραπεζοκαθίσματα, τον καθορισμό των ορίων όπου επιτρέπεται να τα αναπτύσσουν αλλά και τον αριθμό τους εντός των επιτρεπόμενων ορίων. Για να λάβουν απαντήσεις και αποσαφηνίσεις πάνω στα συγκεκριμένα ερωτήματα, τη Δευτέρα αποφάσισαν να επισκεφτούν τον Δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Γιώργο Πετρίδη.

Τη Δευτέρα στον Δήμαρχο για τραπεζοκαθίσματα-ανεμοφράκτες οι καφεποτοπώλες της ΚομοτηνήςΤαυτόχρονα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, κ. Αντώνης Γραβάνης, θα καταρτιστεί, με πρωτοβουλία και έξοδα του ΕΒΕ Ροδόπης, μια ολοκληρωμένη πρόταση-γνωμοδότηση προς τον Δήμο, που θα κατατεθεί από τους επαγγελματίες ενόψει της ψήφισης νέας κανονιστικής για την παραχώρηση των κοινόχρηστων χώρων από τον Δήμο. Η κατάρτιση της πρότασης θα ανατεθεί από το Επιμελητήριο σε πολιτικό μηχανικό και σε δικηγόρο, οι οποίοι θα αναλάβουν να εξετάσουν όλες τις πτυχές, τεχνικές και νομικές, των ζητημάτων που άπτονται της ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων και ειδικότερα της τοποθέτησης σταθερών κατασκευών στους αδειοδοτημένους χώρους.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood