Το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής ανακοινώνει ότι την Παρασκευή, 1 Ιουνίου και ώρα 6.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο της Περιφέρειας το Φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών.

Τα παιδιά και οι παιδαγωγοί των Παιδικών Σταθμών με μπογιές, χρώματα, χαρτιά, χρήσιμα και άχρηστα υλικά, μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, όλοι μαζί, θα οργανώσουν παιχνίδια, κατασκευές και εργαστήρια και προσκαλούν όλα τα παιδιά να διασκεδάσουν, δημιουργώντας και παίζοντας με έμπνευση και φαντασία.

Στο σημείωμα που συνοδεύει την αναγγελία του Φεστιβάλ, ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ, κ. Γιάννης Γκαράνης, αναφέρει: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν … Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της… Τόσες γνώσεις και αναμνήσεις κλεισμένες στο μυαλό και την ψυχή… Ελάτε να τις ελευθερώσουμε και να τις μοιραστούμε μαζί σας. Να διασκεδάσουμε, να πειραματιστούμε, να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε και κυρίως να περάσουμε καλά. Να δείξουμε σε όλους πόσα ξέρουν τα παιδιά. Σας περιμένουμε για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των παιδιών μας!».