Την ιστορική Μαρώνεια επισκέφθηκαν οι αθλητές και οι προπονητές της Εθνικής Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών κ. Γιάννη Σταυρίδη.

Τα μέλη της Εθνικής Ομάδας, που βρίσκονται στην Κομοτηνή από τις 4 Ιουλίου, πραγματοποιώντας την προετοιμασία τους για τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό της Τσεχίας που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου, έκαναν ένα διάλειμμα από τις αθλητικές τους υποχρεώσεις για να γνωρίσουν τις ομορφιές της Μαρώνειας και να γευτούν τις παραδοσιακές της γεύσεις.

Ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών τους καλωσόρισε με θέρμη, ευχόμενος καλή επιτυχία τόσο στο Πανευρωπαϊκό όσο και στη γενικότερη πορεία της ομάδας, υπογραμμίζοντας την αξία διοργανώσεων όπως το Διεθνές Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή 18-20 Ιουλίου, καθώς όπως σημείωσε «η περιοχή μας διαθέτει όλα τα εχέγγυα για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία τέτοιων αθλητικών γεγονότων».

Το δήμαρχο πλαισίωσε και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μαρώνειας κ. Θεόδωρος Παρίσης, ο οποίος συνεχάρη τη «γαλανόλευκη» ομάδα και εξέφρασε τις ευχές του για κάθε επιτυχία.

Από την πλευρά τους τα μέλη της Εθνικής Ελλάδος ευχαρίστησαν τους οικοδεσπότες, προσκαλώντας τους προσωπικά στο τριήμερο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο που ξεκινά αύριο στην Κομοτηνή.