Ο Αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξε απόψεις με τον αθλητή του “Θράκα Ιππέα” για την προαγωγή της ποδηλασίας.

Τον Κομοτηναίο πρωταθλητή ορεινής ποδηλασίας Χαρούν Μολλά, με αφορμή την πρόσφατη πρωτιά του στο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης, προσκάλεσε και δέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, συγχαίροντάς τον για τις πολλές διακρίσεις του σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Μαζί συζήτησαν για την πορεία του αθλητή αλλά και του συλλόγου του, του «Θράκα Ιππέα», για τους στόχους που έχουν θέσει για το προσεχές διάστημα, και παράλληλα οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προάγουν το άθλημα της ποδηλασίας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσαλικίδη για την πρωτοβουλία του να με καλέσει στο γραφείο του για να ενημερωθεί για την αθλητική μου πορεία και τα μελλοντικά μου σχέδια. Εκτιμώ ιδιαιτέρως τέτοιου είδους πρωτοβουλίες από τους φορείς της πόλης μου και σέβομαι το ενδιαφέρον και την προσφορά υποστήριξης εκ μέρους τους, τόσο στην αθλητική μου καριέρα όσο και στο σύλλογό μου, τον «Θράκα Ιππέα» Κομοτηνής», δήλωσε ο Χαρούν Μολλά.