Τον Αντώνη Γραβάνη συνεχάρη για την εκλογή του στην προεδρία του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
“Με την πολιτική εμπειρία και τις τεχνοκρατικές γνώσεις του νέου του προέδρου, το επιμελητήριο θα ανακτήσει τον πραγματικό του ρόλο που είναι συμβουλευτικός της πολιτείας και όχι συνδικαλιστικός”, σημείωσε ο κ. Πετρίδης, και εξέφρασε την πεποίθηση οτι “θα έχουμε μια αμφίδρομη εποικοδομητική σχέση”.
“Πράγματι έτσι είναι, τα επιμελητήρια είναι σύμβουλοι του κράτους για θέματα επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης”, ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Γραβάνης, και κατέθεσε και ο ίδιος τη βεβαιότητα οτι “σε αυτό το πλαίσιο εννοείται οτι θα έχουμε άψογη συνεργασία ως φορείς, εξάλλου η παρουσία μου και σε αυτά τα έδρανα και στη θέση του προέδρου του επιμελητηρίου, μόνο θετικά έχει να δώσει”.
“Σιδεροκέφαλος για μια ευδόκιμη θητεία”, ήταν συνάμα η ευχή που έλαβε από όλους τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους.