Για μια ακόμη χρονιά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Νέου Σιδηροχωρίου τήρησε το έθιμο και επισκέφθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη για τα πατροπαράδοτα κάλαντα της ημέρας, υπό τη διεύθυνση της κ. Νόνας Ταρσή.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη της μπάντας για την παρουσία τους και τα συνεχάρη για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν καλλιεργώντας τη μουσική παιδεία και δημιουργώντας παράδοση ως ένα από τα πιο αξιόλογα μουσικά σχήματα της περιοχής, που συμβάλλει και σημαντικά στα πολιτιστικά τοπικά δρώμενα.

Παράλληλα, ο κ. Πετρίδης ευχαριστεί δημοσίως το ΚΤΕΛ Ροδόπης για τη διευκόλυνση της της μετακίνησης της ορχήστρας:

“Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης ευχαριστεί τον Πρόεδρο Πέτρο Δεληγκιόζη και το Δ.Σ. της ΚΤΕΛ Ροδόπης Α.Ε., για την ευγενική παραχώρηση λεωφορείου, για τη μετακίνηση προς την Κομοτηνή μετ’ επιστροφής, της φιλαρμονικής ορχήστρας του Νέου Σιδηροχωρίου, η οποία τηρώντας παραδοσιακά το έθιμο των ημερών, απέδωσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων στους τοπικούς φορείς.

Η συνεχής κοινωνική συνεισφορά του ΚΤΕΛ Ροδόπης αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα της Διοίκησής του, με την οποία η δημοτική αρχή διατηρεί σταθερή, άριστη και εποικοδομητική συνεργασία”.