Ανάρπαστα έγιναν τα βραχιολάκια της εκστρατείας αγάπης «Βοηθώ = Αγαπώ» του συλλόγου γυναικών Κομοτηνής, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Μέριμνας Ειδικού Παιδιού «Άγιοι Θεόδωροι» για την αποπεράτωση της στέγης των παιδιών.

ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ 3«Η προσπάθεια δεν σταματάει! Φόρεσε και εσύ το βραχιολάκι της εκστρατείας και βοήθησε τα παιδιά του Συλλόγου Μέριμνας να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Μαζί μπορούμε καλύτερα!», είναι το σύνθημα της πρωτοβουλίας, ενώ όπως σημείωσε η κ. Φωτεινή Θάνου κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης σε γνωστό καφέ του κέντρου: «Την αγάπη πρέπει την μοιράζουμε απλόχερα. Ας δείξουμε όλοι μαζί το πραγματικό πρόσωπο της πόλης!».

Το βραχιόλι έχει σχεδιαστεί από τη δημιουργό χειροποιημάτων Αναστασία Δημητριάδου, που στηρίζοντας την προσπάθεια άντλησε έμπνευση από τη δύναμη της βοήθειας που παρουσιάζουν οι γυναίκες της Κομοτηνής.

ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ 3Συγκινημένη η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Νατάσσα Λιβεριάδου δήλωσε: «Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση που ο σύλλογος γυναικών έχει πάρει την απόφαση να βοηθήσει τα παιδιά πραγματοποιώντας αυτή τη δράση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στη στέγη και στον αγώνα που κάνουμε εδώ και τριάντα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να στεγάσουμε τα παιδιά όταν οι γονείς φύγουν από την ζωή. Έχουμε ανάγκη να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον».

Η Κομοτηνή είναι μια μικρή πόλη με μεγάλους ανθρώπους… Οι γυναίκες της όμως είναι αυτές που κλέβουν την παράσταση!

Β.Κ.