Τρεις παίκτες του Αίαντα Κομοτηνής από τα “φυτώρια” του συλλόγου που θα μας “απασχολήσουν” στο μέλλον…


Ανδρέας Περρής: έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Αίαντα Κομοτηνής, φτάνοντας να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Είναι γεννημένος το 2002, έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκάρντ. Ήταν από τα πρώτα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου που δημιουργήθηκε το 2011. Με σκληρή δουλειά πέτυχε τους στόχους του, κλήθηκε στην εθνική παμπαίδων και έγινε η Κομοτηνή απόκτησε διεθνή καλαθοσφαιριστή μετά από πολλά χρόνια. Ως επιστέγασμα της πορείας του ήρθε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς με πλήρη υποτροφία στο Αμερικανικό Κολέγιο. Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Αίαντα Κομοτηνής του εύχονται κάθε επιτυχία στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στις σπουδές του, αφού καταφέρνει να είναι αριστούχος και στο σχολείο – το μέλλον είναι μπροστά του.

Χρήστος Φελάκης: παίκτης της παιδικής ομάδας του Αίαντα Κομοτηνής, είναι γεννημένος το 2004 και έχει ύψος 1,85. Επιλέχθηκε στο camp ανάπτυξης μικρών ηλικιών (Αγόρια Κ14) που θα διεξαχθεί με τη συνεργασία FIBA και ΕΟΚ και την αρωγή της ΕΣΚΑΘ στον Βόλο από 26 ως 29 Οκτωβρίου.

Γιώργος Κάλτσος: παίκτης του Αίαντα Κομοτηνής, γεννημένος το 2003 με ύψος 1,97. Αγωνίζεται με υποσχετική ενός έτους στον ΓΑΣ Κομοτηνής και επιλέχθηκε στο προαναφερθέν camp – από τους τέσσερις παίκτες που επιλέχθηκαν για το camp από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, οι δύο ανήκουν στον Αίαντα Κομοτηνής.

Οι διοικούντες του σωματείου τονίζουν: “Ο σύλλογός μας που στόχο έχει την παραγωγή παικτών, το αποδεικνύει έμπρακτα και δεν πρόκειται να στερήσει από κανένα παιδί την περαιτέρω αγωνιστική του εξέλιξη. Έτσι, έχουμε παραχωρήσει αρκετούς παίκτες των ακαδημιών μας σε τοπικούς συλλόγους αλλά και σε άλλες ομάδες της Ελλάδας. Τους ευχόμαστε κάθε αγωνιστική επιτυχία και πρόοδο”.