Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις κλοπές από επιχειρήσεις και οικίες που διαπράχθηκαν την 2 προς 3 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο δράστης διέρρηξε μία οικία και εισήλθε αποθήκη ακόμη μίας οικίας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους μεταξύ άλλων τρία ποδήλατα και ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον εισήλθε σε δύο επιχειρήσεις όπου εκμεταλλευόμενος την απασχόληση της υπαλλήλου στη μία, και του ιδιοκτήτη στη δεύτερη, αφαίρεσε από το εσωτερικό τους ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν τα τρία αφαιρεθέντα ποδήλατα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.