Δυναμικό «παρών» και στο «12ο Grand Prix Άργους Ορεστικού – 2017», που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού το Σάββατο 10 Ιουνίου, έδωσε ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, μες τους αθλητές του να εμπλουτίζουν την τροπαιοθήκη του με τέσσερα ακόμη αργυρά μετάλλια και να πραγματοποιούν για μια άλλη φορά ατομικά ρεκόρ.

Συγκεκριμένα:

  • Ο σπρίντερ του συλλόγου Γιάννης Δουλγέρης τερμάτισε 2ος στην κούρσα των 100 μ. με χρόνο 10:96 και με αντίθετο άνεμο -1,70, αλλά και στα 200 μ. με επίδοση 22:11.
  • Εκπληκτική εμφάνιση έκανε η Ματίνα  Μάρκου  συντρίβοντας  το ατομικό της ρεκόρ στα 400 μ. και τερματίζοντας 2η με χρόνο 59:87.
  • Πολύ κοντά στο όριο για το Πανευρωπαϊκό για δεύτερη φορά, έφτασε και η Άλκηστις Γεωργίου με τη 2η θέση της στα 100 μ. με εμπόδια και χρόνο 13:92 και με αντίθετο άνεμο -1,4.
  • Φετινό ρεκόρ πέτυχε και ο εμποδιστής Κοσμάς Παπαδόπουλος που στον δεύτερο αγώνα του μετά την επιστροφή του στα ταρτάν, κατάφερε να τερματίσει 4ος  στα 400 μ. με εμπόδια και δείχνει έτοιμος για τον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών / Γυναικών.

Στον αντίποδα, μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η άλτρια Μάρα Κουκούτση με άλμα στα 5,55 μ. καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής βρίσκεται σε περίοδο αγωνιστικού «πυρετού» ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών / Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 17-18 Ιουνίου, αλλά και του πανελλήνιου πρωταθλήματος Νέων Ανδρών / Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 29-30 Ιουλίου, διοργανώσεις στις οποίες θα λάβει μέρος ως η κορυφαία ομάδα στίβου της Θράκης.