Η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚομοτηνής επιστρέφει στα σαλόνια της Volleyleague μετά από είκοσι χρόνια και η στήριξή της από το φίλαθλο κοινό της Ροδόπης κρίνεται πιο σημαντική από ποτέ.

Η ΑΕΚομοτηνής, το καμάρι όλης της Ροδόπης, η ομάδα που εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τοπικό αθλητισμό και όχι μόνο, στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ, θα λάβει μέρος φέτος στην Volleyleague 2018/2019.

Η ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τις παραδοσιακές δυνάμεις του βόλεϊ της χώρας, και η Κομοτηνή θα ακουστεί στο πανελλήνιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας τέθηκαν σε κυκλοφορία από σήμερα, σε προσιτές τιμές με στόχο να γεμίσει το κλειστό γήπεδο-στολίδι του 2ου Λυκείου Κομοτηνής, και επιπλέον να ενισχυθεί η ομάδα οικονομικά.

“Η σχέση που μας ενώνει είναι δυνατή και ενισχύεται κάθε χρόνο, και δεν είναι μόνο οικονομική, αφού ο στόχος για διάθεση όσο το δυνατόν περισσοτέρων εισιτηρίων διαρκείας σχετίζεται άμεσα με τη δυναμική της ομάδας, αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου και απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους: “Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και σας θέλουμε δίπλα μας σε κάθε αγώνα από τη δική σας θέση στο γήπεδο, το άλλο μας σπίτι…”. Όπως εξάλλου συμπληρώνουν, “τα εισιτήρια διαρκείας θεμελιώνουν τη σχέση της ομάδας μας με τους φιλάθλους της, αφού αποτελούν βασική πηγή εσόδων στον ετήσιο προϋπολογισμό αλλά κυρίως δημιουργούν μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας“.

Κατηγορίες Εισιτηρίων (Καρτών) Διαρκείας

  • Απλό: 60 ευρώ

Αφορά όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Volleyleague της αγωνιστικής περιόδου 2018/2019 με αριθμημένες θέσεις.

  • Gold: 100 Ευρώ

Αφορά όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Volleyleague της αγωνιστικής περιόδου 2018/2019, καθώς και τις φιλικές αναμετρήσεις, σε αριθμημένες θέσεις στο κέντρο του γηπέδου (ισχύουν για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων)

Οι Κάρτες Διαρκείας είναι ονομαστικές.

Τρόποι απόκτησης

  • Επικοινωνώντας με τους: Βασίλη Στοάκη (6936192288), Γιώργο Παπαδόπουλο (6937926607), Γιώργο Βασιλειάδη (6934604606).
  • Από τα γραφεία του Συλλόγου (Δ. Σοφούλη / απέναντι από τη «Λέσχη Κομοτηναίων», από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 13:00).
  • Από το περίπτερο του κ. Γιάννη Πεχλιβανίδη (Ορφέως 11).