– Με Ανθρωπιά, Δικαιοσύνη, Αλληλεγγύη.

Σε μήνυμά του προς τους Ροδοπίτες, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου, ένας από τους συνεπείς αγωνιστές της Αριστεράς και της τοπικής κοινωνίας απέναντι στις κυβερνητικές αδικίες, και συνεχώς κοντά στα προβλήματα του κόσμου και στην ανάδειξή τους, απευθύνει κάλεσμα συστράτευσης «για μια κοινωνία ανοιχτή, με ανθρωπιά, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη», διαβεβαιώνοντας: «Μπορούμε μαζί να φέρουμε τη Ροδόπη στο κέντρο των αποφάσεων».

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα – προσκλητήριο προς τους συμπολίτες του ο κ. Χαρίτου αναφέρει:

«Φίλες και Φίλοι συντοπίτες.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κομοτηνή. Εδώ και 25 χρόνια διατηρώ ως γεωτεχνικός, κατάστημα γεωργικών εφοδίων στην Κομοτηνή. Είμαι παντρεμένος με τη δικηγόρο Ελένη Λαφτσή και έχουμε τρία παιδιά.

Τα νεανικά μου χρόνια σημαδεύτηκαν από τη δράση μου στο φοιτητικό κίνημα της εποχής του ’80, όπου υπήρξα μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΕΦΕΕ. Μπήκα μπροστά σε όλες τις μεγάλες μάχες της Αριστεράς, είτε για τις βουλευτικές είτε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, και υπήρξα μέχρι πρότινος εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Ήμουν παρών σε όλους τους μικρούς και μεγάλους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, υπηρετώντας με αρχές το όραμα για μια κοινωνία ανοιχτή, με ανθρωπιά, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Στις 25 Γενάρη κρίνεται αν θα συνεχιστούν οι μνημονιακές πολιτικές ή θα γυρίσουμε σελίδα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στην πιο κρίσιμη αυτή εκλογική αναμέτρηση για τον λαό, με αίσθημα ευθύνης δηλώνω ΠΑΡΩΝ! Είναι ανάγκη για την κοινωνία, για όλους μας, να νικήσουμε! Απευθύνω κάλεσμα απλώνοντας ταυτόχρονα το χέρι σε όλους όσους θέλουν να ανοίξουμε μαζί αυτόν τον ελπιδοφόρο δρόμο.

Δεσμευόμαστε ότι μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει ως άμεσες προτεραιότητες:

– την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

– την ανάκτηση της εργασίας.

– την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Μόνο με την κοινωνία όρθια μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μόνο άνθρωποι με γνώση, εμπειρία και συνεχή προσφορά, άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα σου, στις καθημερινές αγωνίες και τους αγώνες σου, μπορούν σήμερα να αποτελέσουν την εγγύηση για την υλοποίηση αυτών των δεσμεύσεων. 

Αυτοί που ευθύνονται για την εγκατάλειψη του τόπου μας, για όσα σήμερα βιώνουμε, ας μην επινοούν διλήμματα που διαιρούν την κοινωνία, όχι για να σώσουν τον τόπο – όπως υποστηρίζουν – αλλά για να σωθούν οι ίδιοι.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ μαζί να φέρουμε τη Ροδόπη στο ΚΕΝΤΡΟ των αποφάσεων. Μπορούμε μαζί να χαράξουμε καινούργιους ελπιδοφόρους δρόμους.

Είναι στο χέρι σου. 

Μπορείς!

Με Εκτίμηση

Δημήτρης (Τάκης) Χαρίτου

Υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ».