Τη δημοτική αγορά Κομοτηνής επισκέφθηκε σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, με επικεφαλής τον Τάκη Χαρίτου, ο οποίος συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τους επαγγελματίες για τη συνεχιζόμενη κρίση της αγοράς.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χαρίτου, έκανε λόγο για «παγωμένη αγορά λόγω της δραστικής μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών», απέδωσε ευθύνες στους τοπικούς βουλευτές που «άφωνοι υποστήριξαν όλα τα επώδυνα κυβερνητικά μέτρα», και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «μπορούν οι πληγές να επουλωθούν και να υπάρξει ανάταση της οικονομίας».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χαρίτου:

ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜ ΑΓΟΡΑ 1«Τέτοιες γιορτινές μέρες, αντί για κίνηση και αισιοδοξία στη δημοτική αγορά, είδαμε μια αγορά ”παγωμένη” – όχι  προφανώς λόγω κρύου – αλλά λόγω της δραστικής μείωσης της αγοραστικής δύναμης των συμπολιτών μας, των δυσβάσταχτων φορολογικών επιβαρύνσεων, και της ασφυξίας που έχει προκαλέσει το τραπεζικό σύστημα.

Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να σταματήσουμε την καταστροφική πορεία. Να γυρίσουμε σελίδα με μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, που με σταθερά βήματα, με ασφάλεια, θα προχωρήσει σε άμεσα μέτρα για να επουλωθούν οι πληγές από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, και για να επανακινηθεί η οικονομία.

Για όσα  σήμερα βιώνει η κοινωνία, είναι συνυπεύθυνοι και οι βουλευτές της περιοχής που άφωνοι υποστήριξαν όλα τα επώδυνα κυβερνητικά μέτρα. Οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις αντί να επινοούν διλήμματα που διαιρούν την τοπική κοινωνία.

Εύχομαι σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά. Το 2015 να είναι πραγματικά μια ελπιδοφόρα χρονιά».