Μετά τη σύσταση στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καταστηματαρχών Ένδυσης-Υπόδησης, ο σύλλογος προέβη σε σειρά δράσεων:

  • Συμμετείχε ενεργά στη Λευκή Νύχτα (29/9): μοιράζοντας λευκά μπαλόνια με το λογότυπο του συλλόγου και καραμέλες διαφόρων τύπων σε όλα τα καταστήματα της πόλης για να προσφερθούν στους πελάτες, και πυροδοτώντας βεγγαλικά από έξι ταυτόχρονα σημεία της πόλης για να δημιουργηθεί γιορτινή ατμόσφαιρα.
  • Για την επερχόμενη περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ήρθε σε επαφή με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πετρίδη για τον στολισμό της αγοράς με λαμπιόνια σε τέσσερις δρόμους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του “για την άμεση  κινητοποίηση και αποδοχή της πρότασης μας”, καθώς και “όλους  τους συναδέλφους για την υποστήριξή τους”.

“Συνεχίζουμε δυναμικά για να δημιουργήσουμε μια πόλη – αγορά πρότυπο σε όλη τη Θράκη”, καταλήγει η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καταστηματαρχών Ένδυσης-Υπόδησης, το οποίο απαρτίζεται από τις/τους:

Πρόεδρος: Κασάπης Γιώργος

Α’ Αντιπρόεδρος: Πεχλεβάνη Σταυρούλα

Β’ Αντιπρόεδρος: Φαρασοπούλου Δέσποινα-Σμαράγδα

Γενικός Γραμματέας: Αραμπατζή Θεολογία

Ταμίας: Ίτσας Γεώργιος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Λεοντή Σμαράγδα

Σύμβουλοι: Χατζημάνου Δέσποινα, Γκιουζελίδου Ευρωπία, Σεργκενλίδης Κωνσταντίνος.