Έναν 51χρονο ημεδαπό συνέλαβαν στην Καβάλα αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, και σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών – η δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη 46χρονο ημεδαπό, με την κατηγορία της διακίνηση ναρκωτικών, ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος σε κατάστημα κράτησης της χώρας για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 51χρονου και στην πατρική του οικία οκτώ νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 374 γραμμαρίων, τις οποίες όπως προέκυψε κατείχε με σκοπό τη διακίνησή τους, ενεργώντας κατ’ εντολή του 46χρονου. Στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε επίσης ότι ο 51χρονος παρέλαβε την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών από δασική περιοχή στον νομό Καβάλας, μετά από υπόδειξη του 46χρονου.

Κατασχέθηκαν τα 374 γραμμάρια της κάνναβης, ενώ οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας – την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.