Την αξιοποίηση, εκμετάλλευση, διαχείριση, αναβάθμιση και συντήρηση των δικτύων οπτικών ινών σε πέντε βιομηχανικές περιοχές του δικτύου της “ΕΤΒΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ”, ανέλαβε η Vodafone Ελλάδας.

Η εμπορική συμφωνία μεταξύ των δύο μερών, θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στις βιομηχανικές περιοχές Θεσσαλονίκη, Πάτρας, Ιωαννίνων και Κομοτηνής, καθώς και στο Βιομηχανικό Πάρκο Καστοριάς, να απολαμβάνουν τις σύγχρονες λύσεις ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στις υπηρεσίες αυτές της Vodafone συγκαταλέγονται: υπηρεσίες Business Internet, διασύνδεσης, IPVPN, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και cloud, οι οποίες θα διευκολύνουν τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις να υποστηρίξουν αποτελεσματικότερα τις λειτουργίες τους αλλά και να ανταγωνιστούν με ίσους όρους στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Η κ. Κάτια Σταθάκη.

“H συνεργασία της Vodafone με την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. είναι ιδιαίτερα επωφελής για τις επιχειρήσεις”, δήλωσε η Εμπορική Διευθύντρια εταιρικών πελατών της Vodafone Ελλάδας, Κάτια Σταθάκη, και συμπλήρωσε: “Η Vodafone θα προχωρήσει σε αξιοποίηση και αναβάθμιση των δικτύων, ενώ συγχρόνως θα προσφέρει στις εγκατεστημένες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις προηγμένες υπηρεσίες της σε ανταγωνιστικές τιμές, όντας ένας αξιόπιστος συνεργάτη τους. Με αυτό τον τρόπο οι επιχειρήσεις των περιοχών αυτών θα μπορέσουν να ενισχύσουν τη θέση τους στο ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου δραστηριοποιούνται”.