Ο Σκακιστικός Όμιλος Κομοτηνής σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής, προκηρύσσει τους Προκριματικούς Αγώνες Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Σχολικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος 2017.

Το προφίλ των αγώνων

Ημερομηνία διεξαγωγής: 5 Μαρτίου, ώρες 10:30 – 14:00 (14:00-14:30 τελετή λήξης και απονομές επάθλων).

Χώρος: 2ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής (Θέμιδος 4).

Ατομικοί αγώνες / Οι μαθητές θα αγωνιστούν ανά τάξη / Σε περίπτωση που σε κάποια τάξη υπάρξει μικρός αριθμός συμμετεχόντων, αυτοί θα αγωνιστούν μαζί με μαθητές της αμέσως μεγαλύτερης ή μικρότερης τάξης χωρίς να επηρεάζεται η τελική κατάταξη των αθλητών της τάξης που συμμετέχει.

Σύστημα Αγώνων: Ελβετικό, πέντε γύρων / Χρόνος σκέψης: 15΄ για κάθε παίκτη.

Έπαθλα νικητών: 1ος, 2ος, 3ος νικητής κάθε τάξης, μετάλλιο / 1ο κορίτσι κάθε τάξης, μετάλλιο.

Πρόκριση νικητών: Οι τέσσερις πρώτοι νικητές κάθε τάξης καθώς και το πρώτο κορίτσι, θα προκριθούν στους ημιτελικούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που θα διεξαχθούν στα 12 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή, στις Σέρρες.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι Διευθυντές των Σχολείων ή οι Υπεύθυνοι που θα οριστούν, θα συγκεντρώσουν τα ονόματα των ενδιαφερομένων μαθητών ανά τάξη, και η κοινοποίησή τους θα γίνει στο e-mail: nfotinias@gmail.com έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων την Κυριακή 5 Μαρτίου έως τις 10:25 με βάση τους πίνακες ανά τάξη που θα έχουν αναρτηθεί στον χώρο των αγώνων.

  • Οι μετακινήσεις και η κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων των μαθητών θα γίνουν με ευθύνη των γονέων τους.
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972915999 (Γιώργος Νικολαΐδης), 6993088067 (Δημήτρης Μακίδης), 6974848062 (Νίκος Φωτεινιάς).