20141021_104526[1]Συμβολική διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ Κομοτηνής πραγματοποίησε η νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, αντιδρώντας στη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά της περιοχής, λόγω της αδυναμίας τους να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς κατανάλωσης.

Όπως διευκρινίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης έγινε δέκτης καταγγελιών περί διακοπής της παροχής ρεύματος σε πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν για τις καταναλώσεις τους.”Η επιχείρηση οφείλει, σε ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν να επανασυνδέσει το ρεύμα, ως βασική ανάγκη”, επισημαίνει η νομαρχιακή οργάνωση.

Καταναλωτές που μπορεί να μην έχουν πληρώσει ένα ή δύο λογαριασμούς, λόγω της οικονομικής συμπίεσης εξαιτίας της κρίσης, βλέπουν το ρεύμα τους να κόβεται, ανέφερε ο συντονιστής της Ν.Ε του κόμματος Σταμάτης Σακελλίων, ο οποίος πρόσθεσε ότι σε όλη τη χώρα περί τις 300.000 οικογένειες να έχουν πρόβλημα με το ρεύμα.

“Μας κατηγόρησε η κυβέρνηση για παροχολογία, εμείς απαντάμε, είναι αυτό παροχολογία, ή παροχολογία στους φίλους τους είναι τα δώρα που κάνει η κυβέρνηση στις τράπεζες και τα συστημικά κανάλια και τους επαγγελματίες φίλους” τόνισε ο κ. Σακελλίων, υπενθυμίζοντας σχετική πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της ΔΕΘ, για δωρεάν ρεύμα μέχρι τις 3600 κιλοβατώρες, σε 300.000 οικογένειες που ζουν στα όρια της φτώχειας.