Σε ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζει τον διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Κώστα Ναλμπάντη “χειροκροτητή” των κυρίων Αδ. Γεωργιάδη, Μ. Βορίδη, Ευρ. Στυλιανίδη και Α. Χατζηοσμάν, και του υποδεικνύει εμμέσως πλην σαφώς να ακολουθήσει τον δρόμο της παραίτησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ«Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει η πρόσφατη συνέντευξη του διοικητή του νοσοκομείου σε τοπική εφημερίδα. Αίφνης θυμήθηκε ο κύριος Ναλμπάντης τα μεγάλα προβλήματα του νοσοκομείου, και μάλιστα “θρηνεί” για το χαράτσι των 5 ευρώ που έκοψε η κυβέρνηση. Ασφαλώς δεν περιμέναμε από τον κύριο διοικητή να αποδοκιμάσει τις μνημονιακές πολιτικές που ασκήθηκαν στο τομέα της δημόσιας υγείας και οδήγησαν το Νοσοκομείο και εδώ στη σημερινή δύσκολη κατάσταση. Θα ήταν άλλωστε παράδοξο ο χειροκροτητής του Γεωργιάδη και του Βορίδη σήμερα να τους αποδοκιμάσει.

ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣΑλλά πάει πολύ να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του για έλλειψη ενδιαφέροντος για το νοσοκομείο της πόλης. Πάει πολύ ο κύριος διοικητής να “αγνοεί” τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού από το Υπουργείο Υγείας για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας αλλά και τις ανακοινώσεις που ειδικότερα αναφερόντουσαν στη Θράκη και στα νοσοκομεία της όσον αφορά την πρόσληψη προσωπικού. Όπως επίσης να δυσφορεί για το γεγονός ότι οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας θα έχουν πλέον πρόσβαση στις δημόσιες δομές της Υγείας. Πάει πολύ να μνημονεύει τις επισκέψεις των κυρίων Στυλιανίδη και Χατζηοσμάν “λησμονώντας” ότι αυτοί οι δύο με την ψήφο τους στήριξαν τις πολιτικές της εξαχρείωσης του δημόσιου συστήματος υγείας.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κύριε διοικητά. Όλοι κρινόμαστε, και οι πολίτες δεν έχουν τόσο κοντή μνήμη όσο ίσως θα θέλατε. Έναν δρόμο έχετε κύριε διοικητά, και το ξέρετε, και ήδη θα έπρεπε να τον είχατε ακολουθήσει…».