Άνευ περιεχομένου, καθιστά με δήλωσή του ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταμάτης Σακελλίων, τις συζητήσεις που έχουν ανοίξει με θέμα τα «εκλογικά λάφυρα» της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση το σαφές μήνυμα: «Το ηθικό πλεονέκτημα του χώρου μας είναι αδιαπραγμάτευτο».

-ΡΟΔΟΠΗΣ-e1412578023232Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σακελλίων:

«Αυτές τις ώρες η κυβέρνηση της χώρας δίνει μια μεγάλη μάχη όσον αφορά στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας.

Ο λαός μας, όχι μόνο με την ψήφο του, αλλά και με τη μετέπειτα ομόθυμη συμπαράστασή του, στηρίζει την προσπάθεια αυτή.

Στόχος μας δεν είναι μόνο η εξεύρευση αξιοπρεπούς λύσης όσον αφορά στη διαπραγμάτευση, που γίνεται για πρώτη φορά, αλλά ταυτόχρονα οφείλουμε να ξηλώσουμε όλα εκείνα που πλήγωσαν τον λαό μας.

Να αλλάξουμε το κράτος, να αλλάξουμε τη δημόσια διοίκηση, να βάλουμε τέλος στις λογικές του ρουσφετιού, του πελατειακού κράτους, στη μάστιγα της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Είναι αυτά που απαιτούν οι πολίτες, που θέλει ο λαός μας. Δώσαμε μια υπόσχεση στους πολίτες: “Δεν θα σας προδώσουμε ποτέ”.

Γι’ αυτό, μια συζήτηση που έχει ανοίξει  σχετικά με “εκλογικά λάφυρα”, δεν μας αφορά. Στον ΣΥΡΙΖΑ, καθαρά και ξάστερα, λογικές “εκλογικού λαφύρου” δεν υπάρχουν. Αυτές οι λογικές υπήρχαν στα κόμματα του χθες, στα κόμματα που έριξαν τη χώρα στα βράχια.

Το ηθικό πλεονέκτημα του χώρου μας είναι αδιαπραγμάτευτο. Τελεία και παύλα».