Σχολιάζοντας το αποκαλυπτικό σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Νέα Σελίδα”, ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα:

“Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Νέα Σελίδα”, σύμφωνα με το οποίο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη εμπλέκεται στη χρηματοδότηση της ιδιωτικής εταιρίας taxibeat, εγείρει μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα σε ότι αφορά τη διαρκή υποστήριξη της εν λόγω εταιρείας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

‌Ο κ. Μητσοτάκης που στο πρόσφατο παρελθόν έκανε μέχρι και τηλεοπτικό διάγγελμα για να επιτεθεί στην κυβέρνηση και να υπερασπιστεί πρακτικές φοροαποφυγής της συγκεκριμένης εταιρίας, καλείται σήμερα να δώσει εξηγήσεις και να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

  • Ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα;
  • Πόσο ηθικά και πολιτικά αξιοπρεπές είναι να υπερασπίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια ιδιωτική εταιρία με την οποία συνδέεται συγγενικό του πρόσωπο;

Περιμένουμε πειστικές απαντήσεις και όχι το γνωστό κρυφτό που μας έχει συνηθίσει ο Κ. Μητσοτακης σε ανάλογες υποθέσεις του”.