ΣΥΡΙΖΑ κατά Κασιδιάρη: “Απαραίτητη και επείγουσα η απομόνωση φασιστικών πρακτικών μέσα στη Βουλή”

Για το επεισόδιο εις βάρος του βουλευτή Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά.
ΣΥΡΙΖΑ 3

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αφενός καταδικάζει το επεισόδιο που προκάλεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατά του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά, και αφετέρου, χαιρετίζοντας το ομόφωνο αίτημα των βουλευτών-μελών της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, πλην της Χρυσής Αυγής, για τη λήψη μέτρων κατά του βουλευτή, τονίζει πως είναι απαραίτητη και επείγουσα η απομόνωση και η απόκρουση των φασιστικών ιδεών και πρακτικών μέσα στη Βουλή, αλλά και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού μετώπου μέσα στην κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η χυδαία επίθεση  του Η. Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά, συνιστά πρωτοφανή προσβολή του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας.

Ο νοσταλγός του Χίτλερ και υπόδικο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που παρουσιάζεται ως κόμμα, όσο κι αν προσπαθεί με ύβρεις και τραμπουκισμούς να διασπείρει το φασιστικό και ρατσιστικό του δηλητήριο, δεν θα τα καταφέρει.

Χαιρετίζουμε το ομόφωνο αίτημα των βουλευτών-μελών της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, πλην της Χρυσής Αυγής, για τη λήψη μέτρων κατά του βουλευτή.

Είναι απαραίτητη και επείγουσα η απομόνωση και η απόκρουση των φασιστικών ιδεών και πρακτικών μέσα στη Βουλή, αλλά και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού μετώπου μέσα στην κοινωνία».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood