Συντηρήθηκε η γέφυρα που συνδέει τον οικισμό Αρωγής με την παραλία Μέσης

Σε πλήρη και ασφαλή λειτουργικότητα, βρίσκεται από φέτος το καλοκαίρι η γέφυρα του διαύλου που ενώνει την παραλία Μέσης με τον οικισμό Αρωγής.

Συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής προχώρησαν σε εργασίες συντήρησης και αποκατάστασής της αντικαθιστώντας τις σανίδες του οδοστρώματος και επισκευάζοντας τα προστατευτικά κάγκελα, ενώ έγινε και βελτίωση στον συνδετικό χωματόδρομο του σημείου.

Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικισμού Παραλίας Μέσης, αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικισμού Παραλίας Μέσης και οι κάτοικοι του Οικισμού, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας, για τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν για την συντήρηση και αποκατάσταση των ζημιών και φθορών της γέφυρας του διαύλου που ενώνει την Παραλία Μέσης με τον οικισμό Αρωγής. Ο Σύλλογος και οι κάτοικοι στηρίζουμε και επικροτούμε τέτοιες ενέργειες οι οποίες προάγουν την ποιότητα ζωής, αναβαθμίζουν τον οικισμό και διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων – παραθεριστών, τουριστών και επισκεπτών της περιοχής μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις