Τη δική του Βασιλόπιτα έκοψε το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, σε οικογενειακό κλίμα, με το παρών να δίνουν τα μέλη του Δ.Σ., οι εργαζόμενοί του, τα μέλη των ερασιτεχνικών του τμημάτων, αλλά και φίλοι του.

Η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Σοφία Μενεσελίδου, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του, χαρακτηρίζοντάς τους ως «την καλύτερη οικογένεια που θα μπορούσε να έχει».

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του προηγούμενου έτους, η κ. Μενεσελίδου μίλησε για «μία πολύ σημαντική χρονιά τόσο όσον αφορά τις δράσεις μας όσο και την αποδοχή αυτών από τον κόσμο», ενώ αναφερόμενη στο τρέχον έτος μίλησε για «μία ιδιαίτερα δραστήρια από άποψη εκδηλώσεων, θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών αλλά και εκδηλώσεων ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος, χρονιά», κατά την οποία μεταξύ άλλων με ενδιαφέρον αναμένεται η παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ από το ερασιτεχνικό του τμήμα με τον θρυλικό «Μπακαλόγατο», παράσταση σε σκηνοθεσία της Άννυς Μαχαιροπούλου που κατά την κ. Μενεσελίδου «θα αφήσει το στίγμα της».

Ακόμη η κ. Μενεσελίδου γνωστοποίησε πως ήδη προετοιμάζεται το πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ για το δεύτερο εξάμηνο του έτους, στο πλαίσιο του οποίου θα υπάρξει και συνεργασία με τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών και την Εφορεία Αρχαιοτήτων, με το ανέβασμα παράστασης στο αρχαίο θέατρο Μαρώνειας σε κείμενο του Κομοτηναίου Χρήστου Χαρτοματσίδη.