Τέσσερα αργυρά μετάλλια, ένα χάλκινο, και πολύ καλά πλασαρίσματα, πέτυχαν οι ποδηλάτες του «Θράκα Ιππέα» Κομοτηνής, σε πέντε αγώνες που έλαβαν μέρος τις προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικότερα:

– Στη Λάρισα, σε διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωνε ο Π.Γ.Σ. Λάρισας, ο Σταύρος Κανελλοπουλος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία ανδρών, ενώ στην έκτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Χριστοδουλάκης.

– Στη Θεσσαλονίκη, στο 1ο Σιρκουί Τούμπας, ο Θανάσης Καβουρτζικλής κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αντοχής Δρόμου Μικρών Κατηγοριών, ενθαρρυντικά πλασαρίσματα σημείωσαν οι Χρήστος Βαλασίδης, Γαβριήλ Δημουλάς και Γιάννης Σαρχοσάκης.

– Στην Έδεσσα, στη 2η Ανάβαση Καϊμάκτσαλαν, ο «Θράκας Ιππέας» έκανε για τα καλά αισθητή την παρουσία του, καθώς οι Σταύρος Κανελλόπουλος, Σωτήρης Μαλάτος και Γιώργος Χριστοδουλάκης, βρέθηκαν στη δεύτερη, στην τρίτη και στην τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Στη Φλώρινα, στο 2ο Bike Challenge Florina, ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος κατετάγη στη δεύτερη θέση, και ο Βασίλης Κουγιώνης στην δωδέκατη, στην κατηγορία των ανδρών.