ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΠΑΥΛΙΔΗΣ (2)

Κύκλο επισκέψεων στον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Γιώργο Παυλίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Χρήστο Μέτιο, και στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Αρριανών και Μαρωνείας-Σαπών, Ριτβάν Αχμέτ και Γιάννη Σταυρίδη αντίστοιχα, πραγματοποίησε Ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Στη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη, στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, η συζήτηση υπήρξε πολυθεματική και κινήθηκε μεταξύ γενικών θεμάτων, όπως είναι οι σχεδιασμοί της Περιφέρειας για τη νέα προγραμματική περίοδο (Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης 2014 – 2020), αλλά και ειδικότερων, με έμφαση στα προβλήματα της Ροδόπης.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Φικρέτ Δαγλή και Χρήστος Μεραχτσάκης, και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πέτρος Δουδουλακάκης, ενώ στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρριανών συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Σινάν Αχμέτ. Στις εν λόγω επαφές αυτές συζητήθηκαν τα προβλήματα των Δήμων και η συζήτηση περιστράφηκε και σε ευρύτερα θέματα που απασχολούν τον κόσμο της επαρχίας, όπως ζητήματα του πρωτογενούς τομέα, η ανεργία, η δυνατότητα καυσοξύλευσης εν όψει της χειμερινής περιόδου και άλλα. Σε ότι αφορά ειδικότερα τα θέματα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, ζητήθηκε η συνδρομή του βουλευτή στα πλαίσια της θεσμικής συνεργασίας, ενώ συμφωνήθηκε η προώθησή τους στην κεντρική διοίκηση στη βάση ενός σχετικού υπομνήματος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ(2)

Στη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Χρήστο Μέτιο, συμμετείχε και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης οικονομικών Μουσταφά Κατρατζή, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την πεποίθησή τους για μία στενή συνεργασία.

 

ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΜΕΤΟΣ ΚΑΤΡΑΤΖΗ

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής σημείωσε: «Οι επισκέψεις μου δεν ήταν απλά εθιμοτυπικές αλλά κυρίως ουσιαστικές, καθώς στόχος μας είναι να καταγράψουμε τα προβλήματα και να βρούμε όλοι μαζί, με συνεργασία και διάλογο, βιώσιμες λύσεις, είτε τοπικά είτε στην Αθήνα με επαφές και επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία. Μετέφερα τις θερμότερες ευχές μου στους συνομιλητές μου και ζήτησα από όλους να βρισκόμαστε σε έναν ανοιχτό και διαρκή δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με γνώμονα το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας».

ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΠΑΥΛΙΔΗΣ