Συνεργασία Γεροντόπουλου-Λαμπάκη για τις προοπτικές των μεγάλων έργων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΑΜΠΑΚΗΣ

ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΑΜΠΑΚΗΣ«Ουσιαστική», όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωσή τους, επικοινωνία μιας ώρας, είχαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλης Λαμπάκης, στο γραφείο του δεύτερου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι δύο άνδρες «δρομολόγησαν τις επόμενες κινήσεις τους σε θέματα που αφορούν τον Δήμο αλλά και την ανάπτυξη του Νοτίου Έβρου. Συζητήθηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει έως τώρα από πλευράς και των δύο, αλλά και ο συντονισμός των επόμενων βημάτων στο ανοιχτό θέμα της μεγάλης περιφερειακής οδού της Αλεξανδρούπολης, το οποίο αμφότεροι χαρακτήρισαν «εθνικό έργο κορυφαίας σημασίας για την περιοχή».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης «οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, μετά τα έργα ένωσής του με τον σιδηρόδρομο», όπως και διάφορες προτάσεις συμφωνιών που υπάρχουν.

Παράλληλα, ο κ. Γεροντόπουλος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις επαφές που είχε με τον Πρωθυπουργό του κρατιδίου του Αμβούργου, με τη σύμφωνη γνώμη και του Προέδρου του Ο.Λ.Α. κ. Σταυράκογλου, όσον αφορά την προοπτική συνεργασίας των λιμανιών Αλεξανδρούπολης και Αμβούργου.

Τέλος, συζητήθηκαν «και οι εξελίξεις στο θέμα της συνεργασίας με ρωσική τράπεζα», με εκπροσώπους της οποίας είχε συζητήσεις στην Αθήνα ο Υφυπουργός, με βασικό αντικείμενο τη δυνατότητα ανοίγματος υποκαταστήματος στην Αλεξανδρούπολη.

«Κοινός στόχος παραμένει η ανάπτυξη της περιοχής, με συντονισμένες ενέργειες συνεργασίας μας, αλλά και μεταξύ όλων των άλλων υπευθύνων φορέων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood