Ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, υπεύθυνος καταστήματος, συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, παραβάσεις των νόμων περί προσωπικών δεδομένων και περί όπλων, καθώς και για παράβαση υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τις ίδιες κατηγορίες, δε, αντιμετωπίζει και μία 51χρονη ημεδαπή, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία αναζητείται.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στο κατάστημα της 51χρονης – η οποία απουσίαζε από αυτό – διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος προσωρινά υπεύθυνος, προήγαγε στην πορνεία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εσωτερικό του καταστήματος και έναντι αμοιβής, τρεις γυναίκες, οι οποίες εργάζονταν ως σερβιτόρες σε αυτό. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι εντός του καταστήματος λειτουργούσε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αποτελούμενο από οθόνη και τέσσερις κάμερες.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν και οι τρεις εκδιδόμενες γυναίκες, μία 54χρονη ημεδαπή, μία 33χρονη υπήκοος Ρωσίας και μία 40χρονη υπήκοος Μολδαβίας, οι οποίες κατηγορούνται για υγειονομικές παραβάσεις (στέρηση βιβλιάριου υγείας) και για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Από την κατοχή των συλληφθέντων και τους χώρους του καταστήματος, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 1.355 ευρώ, 10 λίρες Αγγλίας και δύο μαχαίρια συνολικού μήκους 27 και 15 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.