Μια ακόμη μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο θα φιλοξενήσει η Κομοτηνή στο πλαίσιο των «Ελευθερίων 2015» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού.

Ελένη Τσαλιγοπούλου και Κώστας Λειβαδάς, συμπληρώνοντας φέτος 15 χρόνια συνεργασίας με συνοδοιπόρο τον σταθερό συνεργάτη τους Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου στις κιθάρες και στις ενορχηστρώσεις, θα εμφανιστούν τη Δευτέρα 11/5 στις 21:30, στη σκηνή του Πολιτιστικού & Συνεδριακού Κέντρου / Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, με ένα συλλεκτικό πρόγραμμα από το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησαν, το «Πιάσε με», ως το τελευταίο του οποίου τη μουσική έγραψαν μαζί, το «Των φίλων τα σπίτια».

Στο πρώτο μέρος θα ακουστούν:

  • όλα τα τραγούδια που έγραψε ο Κώστας, τραγούδησε η Ελένη και αγάπησε ο κόσμος («Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», «Παραμιλητό», «Παιδιά των δρόμων», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Θέλω ν’ αλλάξεις το εισιτήριο»).

τραγούδια που αγαπήθηκαν με τη φωνή του Κώστα («Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», «Το καράβι για τη Φολέγανδρο»)

  • τραγούδια του Κώστα που αγαπήθηκαν με τις φωνές άλλων μεγάλων ερμηνευτών («Για να σε συναντήσω», «Επιμονή σου», «Σα να μην πέρασε μια μέρα», «Μοίρα μου έγινες».

Στο δεύτερο μέρος, καλλιτέχνες και κοινό θα σεργιανίσουν μια μεγάλη βόλτα στο λαϊκό και στο παραδοσιακό ρεπερτόριο, και θα ταξιδέψουν με σπουδαία τραγούδια από τη δισκογραφία της Ελένης και άλλων σύγχρονων δημιουργών.

Μαζί τους οι: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου στις κιθάρες και στο μαντολίνο, Αργύρης Διαμαντής στα κρουστά, Τάκης Σπυρόπουλος στην ηχοληψία.