Με σκοπό την ενίσχυση των Κέντρων Στήριξης Κομοτηνής και Σαπών των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος

Νοσταλγικά μουσικά κομμάτια, από τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και πολλούς άλλους καλλιτέχνες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Βυζαντινό Τείχος της Κομοτηνής, την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 9.30 το βράδυ.

Η συναυλία, που διοργανώνεται με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και του νέου Κέντρου Στήριξης Σαπών των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, θα περιλαμβάνει έντεχνο μουσικό πρόγραμμα, καθώς και ειδικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή, θα συνοδεύονται από την Ορχήστρα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή, από την Ορχήστρα εγχόρδων του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής και από τη Χορωδία του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Βερόνικα Σεμερτζίδου.

Η συναυλία διοργανώνεται από το Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής και τον Ροταριανό Όμιλο «Ροδόπη», υπό την αιγίδα της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.