Με τρεις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις πολιτισμού και τέχνης, στο Στέκι της (Φιλίππου 31, δίπλα στο 3ο ΓΕΛ), ξεκινά το 2017 η Πολιτική Κίνηση Κομοτηνής, και όπως συνηθίζει, με γνώμονα τη συγκέντρωση ειδών για την ανακούφιση απόρων συμπολιτών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εκδηλώσεις:

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, ώρα 9 μ.μ.

Συναυλία Rock μουσικής (τουρκικό alternative rock και έντεχνο ελληνικό rock), με το συγκρότημα DIES που αποτελείται από τους: Ομέρ Χασάν – ακουστική κιθάρα/φωνή, Σιρίν Καραγιουσούφ – βιολί/φωνή, Ενές Ρασήμ – ηλεκτρική κιθάρα, Ερσίν Χαλίλ – μπάσο, Ερδέμ Χουσείν – ντραμς.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ώρα 8 μ.μ.

Εκδήλωση της Φωτογραφικής Ομάδας Κομοτηνής με θέμα “Η Τέχνη είναι μια πόρτα ανοιχτή”.  Εισηγήτρια: Ρένα Μάϊνα – Σαμαρά. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ώρα 9 μ.μ.

“Θεατρικές αγκαλιές”. Βραδιά αφιερωμένη στον θεατρικό αυτοσχεδιασμό από τις ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της πόλης στο πλαίσιο της δράσης “Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα”.

Αντί αντιτίμου εισόδου, το κοινό καλείται να προσφέρει τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής που θα μοιραστούν σε οικογένειες της πόλης από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής.