ΧΑ ΜΑΤΘΑΙΟ 3

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής Χρήστο Κιτσόπουλο και κλιμάκιο τοπικής οργάνωσης του κόμματος, συναντήθηκε:

– με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αργύρη Αργυρόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος με το ασφαλιστικό, την πτώση των τζίρων, την υπερφορολόγηση, την απουσία ελέγχων στα σύνορα με τη Βουλγαρία, κ.λπ.

– με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του κτηνοτροφικού συλλόγου Ροδόπης, Μαργαρίτη Θεολόγου και Γιώργο Μάντζαρη, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που ταλανίζουν την κτηνοτροφία, όπως είναι το νέο καθεστώς των βοσκοτόπων με συνέπεια την περικομμένη εξισωτική αποζημίωση, ο καταρροϊκός πυρετός και η ευλογιά των αιγοπροβάτων, κ.ά.

ΧΑ ΜΑΤΘΑΙΟ 2

Ο Α. Ματθαιόπουλος παρέδωσε στους συνομιλητές του όλες τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του κόμματός του για τα προβλήματά τους, τους ενημέρωσε για τις παράλληλες ενέργειες της Χρυσής Αυγής, παρέλαβε υπομνήματα με τα αιτήματά τους, και συζήτησε μαζί τους για τις παρεπόμενες των προβλημάτων τους συνέπειες στην ελληνική κοινωνία.

ΧΑ 4

 

Ο βουλευτής της Χ.Α. ολοκλήρωσε την επίσκεψή του με πολιτική ομιλία στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος, για τις πολιτικές εξελίξεις και το διαμορφούμενο πολιτικό τοπίο.