Σειρά συναντήσεων με μέλη των δύο ΚΑΠΗ της Κομοτηνής, πραγματοποιεί ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου Κομοτηνής, κ. Γιάννης Γκαράνης, με στόχο τη συνεχή αλληλοενημέρωση για διάφορα ζητήματα λειτουργίας των ΚΑΠΗ.

ΚΑΠΗΟ κ. Γκαράνης ανταλλάσσει απόψεις με τις ηλικιωμένες και τους ηλικιωμένους, όντας συνεχώς δίπλα τους, εισπράττοντας την αγάπη τους αλλά και καταγράφοντας τις ενδιαφέρουσες προτάσεις τους.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΚΕΜΕΑ, εντάσσονται ποικίλες υπό προγραμματισμό δράσεις, με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών των μελών των ΚΑΠΗ.

“Οι άνθρωποι της λεγόμενης “τρίτης ηλικίας” αξίζουν τον σεβασμό και τη μέριμνα της πολιτείας, εμπράκτως και στον υψηλότερο δυνατό βαθμό”, τονίζει ο κ. Γκαράνης, και σημειώνει πως ο υπό αναβάθμιση σχεδιασμός δράσεων και λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής, παρά την οικονομική στενότητα λόγω της κρίσης, γίνεται “χωρίς εκπτώσεις”, με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κι απ’ ότι φαίνεται, το χαμόγελό τους, είναι σημάδι οτι η συνεργασία τους και οι κοινές τους προσπάθειες πιάνουν τόπο.