Συνάντηση Σταυρίδη-Μαμσάκου

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο Περιφερειακός σχεδιασμός Διαχείρισης των Απορριμμάτων στην ΑΜ-Θ και το Τοπικό Σχέδιο Δράσης Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΜΑΜΣΑΚΟΣ

Συνάντηση συνεργασίας είχαν στις Σάπες ο Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Γιάννης Σταυρίδης και ο Πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ και Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός σχεδιασμός Διαχείρισης των Απορριμμάτων στην ΑΜ-Θ και το Τοπικό Σχέδιο Δράσης Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

Η συνεργασία έγινε σε άριστο κλίμα και ήταν εξαιρετικά γόνιμη, ο δε Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών ευχαρίστησε τον κ. Μαμσάκο για την άψογη διαθεσμική σχέση “η οποία έχει αποφέρει καρπούς με πρώτο από όλους την έναρξη της ανακύκλωσης στο Δήμο Μαρώνειας-Σαπών επί Προεδρίας του Δημάρχου Δράμας, μετά από χρόνια καθυστερήσεων, με πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα στο πεδίο της εφαρμογής του”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood