Συνάντηση σημασίας και ουσίας Αλ. Φλαμπουράρη με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του American Hellenic Institute

Συζητήθηκαν οικονομικά και εθνικά ζητήματα.
Flabouraris - AHI

Ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία του American Hellenic Institute (ΑΗΙ), με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Nick  Larigakis.

Στη συνάντηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, στα πλεονάσματα που προβλέπονται και επιβεβαιώνονται από τους διεθνείς οργανισμούς, και στην ολοκλήρωση της 4ης αξιολόγησης, στοιχεία που οδηγούν σε μια καθαρή έξοδο από τα μνημόνια που ταλαιπώρησαν τους πολίτες και τη χώρα, και στο άνοιγμα επενδυτικών δυνατοτήτων για την Ελλάδα, με τον Υπουργό να καλεί την Ελληνοαμερικανική ομογένεια να τις αξιοποιήσουν.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά επίσης στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αποκατάσταση των σχέσεων με τα Σκόπια, μέσω της επίλυσης του ονοματολογικού και τις απάλειψης του αλυτρωτισμού, που είναι οι γνωστές κόκκινες γραμμές της Ελλάδας στο ζήτημα αυτό και αποτελούν προϋπόθεση για οποιαδήποτε λύση.

Συζητήθηκε τέλος, το ζήτημα της προκλητικής στάσης της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα, σε ουρανό και θάλασσα του Αιγαίου, και ζητήθηκε η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ομογένειας να προωθήσει τις ελληνικές θέσεις στα κέντρα αποφάσεων στις ΗΠΑ.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood