Δ.ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ_Κ.ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ_ΤΕΥΤΛΟΠΑΡΑΓ._ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Τη συνδρομή του αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, για την επίλυση των προβλημάτων τους, ζήτησαν οι τευτλοπαραγωγοί της Ορεστιάδας, σε συνάντηση που είχαν μαζί του στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ζαχάρεως.

Ο κ. Πέτροβιτς, συνοδευόμενος από την περιφερειακή σύμβουλο Έβρου και θεματικό αντιπεριφερειάρχη για θέματα μεταξύ άλλων περιβάλλοντος και χωροταξίας, κ. Ζηνοβία Ζάχαρη, και τον περιφερειακό σύμβουλο Έβρου κ. Κώστα Βενετίδη, άκουσε τους παραγωγούς και συζήτησε μαζί τους για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Στις δηλώσεις του κατέθεσε κατηγορηματικά την πρόθεση της Περιφέρειας να στηρίξει τα αιτήματα των παραγωγών, σημειώνοντας: «Κατανοώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί τεύτλων, πρόβλημα για το οποίο πρέπει να βρεθεί λύση. Η παρουσία μου εδώ υπογραμμίζει το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη συνεχή προσπάθεια όλων μας για τον σκοπό αυτό. Είμαστε δίπλα τους και δεν θα σταματήσουμε να είμαστε αρωγοί, βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορούμε, σε όσα διεκδικούν».

Επίσης, συναντήθηκε με τον Διευθυντή του εργοστασίου ζαχάρεως κ. Παράσχο Παρασχούδη, με το οποίο συζήτησε το πλαίσιο μέσα στο οποίο διαμορφώνεται η υπάρχουσα κατάσταση, αναφέροντας ότι παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη των γεγονότων και πως ευελπιστεί με κατάλληλες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες όλων των εμπλεκομένων φορέων, «να υπάρξει σύντομα θετική έκβαση στα αιτήματα των παραγωγών τεύτλων».

Δ.ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ_Ζ.ΖΑΧΑΡΗ_ΔΙΕΥΘ.ΕΡΓΟΣΤ.ΖΑΧ._ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ