ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ 1 Συνάντηση  εργασίας με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, είχε η  απερχόμενη Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεωργία Νικολάου.

Η  συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της κ. Νικολάου, προκειμένου να του παράσχει μια πρώτη ενημέρωση ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του από την 1η Σεπτεμβρίου – έχει προγραμματιστεί σειρά συναντήσεων που αφορούν στην ενημέρωση κατά θεματική ενότητα (διοικητική διάρθρωση, ανθρώπινο δυναμικό, στέγαση υπηρεσιών), και στον προγραμματισμό και στις υποχρεώσεις ανά διεύθυνση και θεματικό άξονα προτεραιότητας.

Στην τρίωρη συνάντηση, η κ. Νικολάου τόνισε τη σημαντικότητα και τη δυσκολία του έργου που αναλαμβάνει ο διάδοχός της, επισημαίνοντας πως «σε αυτό τον αγώνα δεν θα είναι μόνος, αλλά θα έχει  συνεργάτες το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο στελεχιακό δυναμικό που υπηρετεί στις κατά τόπους διευθύνσεις και τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου».

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εφαρμογή του νόμου και στην ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών, στην εμπιστοσύνη μεταξύ συνεργατών, στην αδιάλειπτη και συνεχή δουλειά, στις  προτεραιότητες που πρέπει να θέσει.

Ο κ. Πέτροβιτς με τη σειρά του ζήτησε διευκρινήσεις για θέματα που αφορούν  στη στελέχωση και στη στέγαση υπηρεσιών, και ευχαρίστησε την κ. Νικολάου.

Η επόμενη συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιουνίου.