Συνάντηση με τον Υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ιωάννη Μουρμούρα, στα κεντρικά γραφεία του τραπεζικού ιδρύματος στην Αθήνα, είχαν ο πρώην υπουργός και τέως βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, και οι Γιάννης και Απόστολος Τζαμπάζης, σε συνέχεια πρόσφατης περιοδείας του Υποδιοικητή στη Ροδόπη όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων, και στο πλαίσιο της 85ης τακτικής ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της Τράπεζας.
Ο Ευρ. Στυλιανίδης ενημερώθηκε για τις προβλέψεις της πορείας της ελληνικής οικονομίας από τον Αύγουστο του 2018 και μετά, και συζήτησε για τα προβλήματα, τον ρόλο και τις προοπτικές για την αγορά της Θράκης τα επόμενα χρόνια.
«Είναι σημαντικό για τη Ροδόπη και τη Θράκη οι κεντρικοί τραπεζίτες να γνωρίζουν την κατάσταση στην περιοχή μας αλλά και να έχουμε δικούς μας συμπατριώτες μέσα στα κέντρα για να ενημερώνουν για τον τόπο μας και να ενθαρρύνουν κάθε νέα προσπάθεια», ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης που συνδέεται με πολύχρονη φιλία με τον κ. Μουρμούρα.