Με τον Πρόεδρο της εταιρίας «Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης Α.Ε.», κ. Δημήτρη Πολιτόπουλο, στην έδρα του εργοστασίου στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, συνεχίζοντας τις επαφές του με τους φορείς και τον επιχειρηματικό κόσμο της Ροδόπης, και ενόψει της κατάθεσης του νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Ο κ. Πολιτόπουλος ενημέρωσε τον Βουλευτή για τις απόψεις του σε ότι αφορά τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο και τη μορφή των κινήτρων που θα πρέπει να προβλέπονται για τη Θράκη, καθώς και για την τρέχουσα επιχειρηματική του δραστηριότητα και την πορεία της επιχείρησής του σε ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό, αλλά και με δεδομένη την πρόσφατη επιτυχία του κλάδου, τη γνώμη του ώστε τελικά να μην περάσει στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη Βουλή τον Νοέμβριο του 2015, η διάταξη για τον φόρο κατανάλωσης στην μπύρα.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ από την πλευρά του συνεχάρη τον κ. Πολιτόπουλο για το γεγονός ότι η επένδυσή του στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία και ανάπτυξη σε ένα περιβάλλον κλειστών μονάδων και χαμένων θέσεων εργασίας γεγονός που τόσο πολύ έχει κοστίσει στην οικονομία και τους δείκτες ευημερίας της περιοχής.