Με τον Κομοτηναίο Κυβερνήτη της AHEPA Ελλάδος, Ευστάθιο Κεφαλίδη, και τον αντικυβερνήτη Κωνσταντίνο Βαρσάμη, συναντήθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, παρόντος και του αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Χρήστου Καπάταη.

Η συνάντηση έγινε ενόψει της συγκέντρωσης από τα μέλη της Οργάνωσης στις ΗΠΑ, οικονομικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους, και προκειμένου να δρομολογηθούν περαιτέρω κοινές δράσεις στήριξης των πληγέντων.

ΔΟΥΡΟΥ ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ 2

Η κ. Δούρου ευχαρίστησε τον κ. Κεφαλίδη για τη δραστηριοποίηση των Ελλήνων ομογενών των ΗΠΑ προκειμένου να στηρίξουν τους πυροπαθείς. “Στο πρόσωπό του θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των ομογενών μας στις ΗΠΑ. Υπάρχει ο πατριωτισμός της πράξης και ο πατριωτισμός των εντυπώσεων. Και ευτυχώς και ο κ. Κεφαλίδης και οι ομογενείς μας, και εμείς στην Περιφέρεια Αττικής, επιμένουμε στον πατριωτισμό της πράξης και όχι των εντυπώσεων”, σημείωσε χαρακτηριστικά, και επισήμανε πως “η συνάντηση εντάσσεται σε σειρά σχετικών συναντήσεων για μέτρα, προκειμένου αφενός να επουλώσουμε τις πληγές όσων δοκιμάζονται, και αφετέρου – όπως τόνισε και ο κ. Κεφαλίδης – να αποτρέψουμε την επανάληψη τέτοιων τραγωδιών”.

Από την πλευρά του ο Κυβερνήτης της AHEPA Ελλάδος υπογράμμισε ότι “μέσα σε τρεις ημέρες συγκεντρώθηκαν από τους ομογενείς 125.000 δολάρια”, και συμπλήρωσε πως οι επόμενες ενέργειες της Οργάνωσης θα αποφασιστούν στις ΗΠΑ.

πηγή: ekirikas.com

επιμέλεια: inkomotini.news

πηγή φωτό: (Eurokinissi/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ)