Σειρά ανοιχτών συζητήσεων – Στις 20/11 στον Ίασμο Ροδόπης.


Το οδοιπορικό της «Συμφωνίας Αλήθειας» μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και των Αγροτών και Κτηνοτρόφων της χώρας, συνεχίζεται με εντολή του Προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και υπό τον κεντρικό συντονισμό του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Κλιμάκιο της παράταξης αποτελούμενο από στελέχη της, σε συνεργασία με τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων του κόμματος, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με ανθρώπους του πρωτογενή τομέα στις πέντε περιφερειακές ενότητες της ΑΜΘ, από το Σάββατο 19 έως και τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο του οδοιπορικού έχουν προγραμματιστεί ανοιχτές συζητήσεις με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών φορέων, αλλά και με αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ.

«Η Νέα Δημοκρατία μέσα από αυτές τις συναντήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους, έχει ανοίξει έναν εποικοδομητικό διάλογο γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξής του», σημειώνει ο κ. Αυγενάκης.

Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετέχουν οι Νίκος Παναγιωτόπουλος (συντονιστής ΟΔΕ κοινωνικών ασφαλίσεων – βουλευτής Καβάλας), Απόστολος Βεσυρόπουλος (τομεάρχης φορολογικής πολιτικής – βουλευτής Ημαθίας), Βασίλης Οικονόμου (τομέαρχης εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας – βουλευτής Επικρατείας), Δημήτρης Μελάς (πρ. υπουργός αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων – συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στη γραμματεία προγράμματος), Κώστας Μπαγινέτας (γραμματέας αγροτικών φορέων), Σταύρος Σταυράκολγου (αν. γραμματέας αγροτικών φορέων), και Χρήστος Γιαννακάκης (σύμβουλος γραμματέα πολιτικής επιτροπής για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών συνεταιρισμών).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ – ΔΡΑΣΕΩΝ

Σάββατο 19/11

Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

12:30 Σύσκεψη στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης με αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ.

14:00 Σύσκεψη στο Δημαρχείο Σουφλίου με αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ.

17:00 Σύσκεψη στο Δημαρχείο Διδυμότειχου με αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ.

19:00 Ανοιχτή Συζήτηση με αγρότες στην Ορεστιάδα (ξενοδοχείο Βιέννη).

Κυριακή 20/11

Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ

10:30 Ανοιχτή συζήτηση με αγρότες στον Ίασμο (αίθουσα Πνευματικού Κέντρου).

13:30 Σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρ. Μέτιο και στελέχη της ΝΔ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου «Γεώργιος Παυλίδης» Κομοτηνή.

Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

17:30 Ανοιχτή συζήτηση με αγρότες στη Γενισέα (αίθουσα Λαογραφικού Μουσείου Ενδυμάτων Βαλκανικών Χωρών).

Δευτέρα 21/11

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

10:30 Ανοιχτή συζήτηση με αγρότες στη Χρυσούπολη (αίθουσα Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών).

13:30 Σύσκεψη στο Δημαρχείο Θάσου με τη Δημοτική Αρχή και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ

17:30 Ανοιχτή συζήτηση με αγρότες (αίθουσα Δημαρχείου Δράμας).