• Εν τω μεταξύ, περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και αντιπεριφερειάρχης Έβρου, βρίσκονται στην Αθήνα καθώς τους κάλεσε η ηγεσία της ΝΔ για να δουν τι θα γίνει με τα εσωκομματικά τους και τα ενδοπαραταξιακά της “Περιφερειακής Αναγέννησης”…

Απίστευτες εικόνες για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Δεκάδες παράνομοι μετανάστες που πέρασαν τις προηγούμενες ώρες τον ποταμό Έβρο, έκλεισαν τον δρόμο στον κόμβο της Καβύλης και δεν αφήνουν κανέναν να περάσει.

Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αγανακτισμένοι οδηγοί, ανάμεσα τους και στρατιωτικοί που πηγαίνουν στις μονάδες της περιοχής, αναγκάζονται να πηγαίνουν από τον παράδρομο, αφού οι παράνομοι μετανάστες έχουν καθίσει στο οδόστρωμα και οι αστυνομικοί απλά παρακολουθούν την κατάσταση.

– Την ίδια ώρα πάντως, τόσο ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, βρίσκονται στην Αθήνα μετά από κλήση των Μητσοτάκη και Αυγενάκη, για να ξεκαθαρίσουν το ποιος θα ηγηθεί της “Περιφερειακής Αναγέννησης” στις εκλογές του Μαΐου…

Να θυμίσουμε ότι πριν δύο περίπου εβδομάδες, αρχές Οκτώβρη, έγινε και πάλι το ίδιο στο ίδιο σημείο, όταν τότε 150 άτομα τα οποία είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την εθνική οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους.

Το απίστευτο περιστατικό για δεύτερη φορά σε τέτοια έκταση στον Έβρο, δείχνει ότι δυστυχώς η κατάσταση τείνει να γίνει καθεστώς.

*Η φωτογραφία είναι από την προηγούμενη κατάληψη του δρόμου…

πηγή: evros-news.gr

επιμέλεια: inkomotini.news