Ένα ακόμη, το πέμπτο κατά τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, τροχαίο, με υλικές μόνο ευτυχώς ζημιές, σημειώθηκε πριν από λίγο στη διασταύρωση των οδών Σκεπαστού και Βοσπόρου στην Κομοτηνή, στο ύψος του «Κέντρου Στήριξης και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS».

Αγροτικό Ι.Χ. που εκινείτο επί της οδού Βοσπόρου, συγκρούστηκε με επιβατηγό Ι.Χ. που εκινείτο επί της οδού Σκεπαστού, το οποίο μάλιστα μετά από τετ-α-κε προξένησε ζημιές και σε σταθμευμένο όχημα.

Στο ίδιο έργο θεατές οι περίοικοι

Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες οι κάτοικοι της γειτονιάς έχουν γίνει μάρτυρες μικροσυμβάντων αλλά και σοβαρότερων ατυχημάτων, είναι πάρα πολλές. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου σημείου είναι ότι γειτνιάζει με το «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS» το οποίο καθημερινά φιλοξενεί δράσεις και συγκεντρώσεις μικρών παιδιών με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλειά τους.

Επί της οδού Βοσπόρου, πριν από τη διασταύρωση, υπάρχει πινακίδα STOP που προειδοποιεί τους οδηγούς. Επίσης, η ορατότητα προς την οδό Σκεπαστού, είναι κατά κανόνα καλή. Τούτο συνηγορεί στο συμπέρασμα ότι τα ατυχήματα ως επί το πλείστον οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα.

Αποτελεί ευτύχημα ότι στα μέχρι τώρα ατυχήματα δεν έχουν υπάρξει θύματα (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ, και ΕΔΩ).