“Το κενό του δυσαναπλήρωτο, όμως το στίγμα του θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Ας είναι αυτό που θα καθοδηγήσει τα επόμενα βήματα της Περιφέρειάς μας”.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Κομοτηνής “Γευσιγνωσία”, κ. Θέμης Τζενετίδης, αναφέρει:

«Ο Περιφερειάρχης μας Γιώργος Παυλίδης είχε κερδίσει τα εύσημα της κοινωνίας της Περιφέρειας αλλά και των αντιπάλων του, ακόμη πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Κι αυτό είναι κάτι που σπανίζει. Είναι το γεγονός που μαρτυρά το ποιόν του ανδρός. Είναι η απόδειξη του ήθους της προσωπικότητάς του, του βίου και της πολιτείας του, τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην παρουσία του στα κοινά.

Έδωσε αξιέπαινη μάχη και στάθηκε όρθιος μέχρι το τέλος. Το κενό του δυσαναπλήρωτο, όμως το στίγμα του θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Ας είναι αυτό που θα καθοδηγήσει τα επόμενα βήματα της Περιφέρειάς μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του Ξάνθης που θα τον σκεπάζει.

Από καρδιάς συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του, στους συνεργάτες του».