Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί ποινικής προστασίας του περιβάλλοντος

Για συλλογή και αποθήκευση στερεών αποβλήτων χωρίς την απαιτούμενη περιβαλλοντική άδεια.
ΣΚΡΑΠ

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας, από άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 54, 28, 18 (άνδρες) και 37 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ποινικής προστασίας του περιβάλλοντος. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 25χρονο ημεδαπό.

Στην πρώτη περίπτωση, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας της 37χρονης, με προσωρινά υπεύθυνο τον 18χρονο, κατελήφθησαν να έχουν προβεί στη συλλογή και αποθήκευση στερεών αποβλήτων (παλιά σίδερα-μέταλλα, ελαστικά και οικιακές συσκευές), χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη περιβαλλοντική άδεια.

Στη δεύτερη περίπτωση, εντοπίστηκε ο 54χρονος να έχει προβεί στη συλλογή και αποθήκευση στερεών αποβλήτων (παλιά σίδερα-μέταλλα, οικιακές συσκευές και παλαιά οχήματα), σε χώρο ιδιοκτησίας του, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη περιβαλλοντική άδεια.

Στην τρίτη περίπτωση, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του 25χρονου, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται, κατελήφθη  ο 28χρονος προσωρινά υπεύθυνος, να έχει συγκεντρώσει πέντε παλαιά οχήματα, στερούμενος της σχετικής άδειας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορεστιάδας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood