Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Παυλίδη σε Κορακάκη: «Υποκλινόμαστε στον αγώνα σου»

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στη Χρυσή Ολυμπιονίκη από τη Δράμα, Άννα Κορακάκη, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργος Παυλίδης, στο οποίο αναφέρει:

ΠΑΥΛΙΔΗΣ-2-3840x2160«Αξιότιμη Ολυμπιονίκη, αγαπητή Άννα.

Θερμά συγχαρητήρια.

Με τον ευγενή αγώνα σου και τη διπλή Ολυμπιακή σου νίκη, κάνατε πράξη τα υψηλά ιδανικά του ολυμπιακού πνεύματος, τα αναλλοίωτα στους αιώνες λόγω της σημαντικότητάς τους και της αξίας τους, και μας εξυψώσατε.

Η Ελληνική Σημαία έχει άξια παιδιά να τη σηκώνουν ψηλά, και εσένα Άννα, σε πρωταγωνιστική θέση. Ας είναι όλη σου η πορεία γεμάτη χρυσές επιτυχίες, τιμή για την οικογένειά σου που σε πίστεψε και σε στήριξε, και για την πατρίδα.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από την οποία κατάγεσαι, με τις βαθιές ιστορικές ρίζες και το πλούσιο πολιτισμικό και αθλητικό της παρελθόν, αλλά και τη σημερινή προσήλωσή μας σε υψηλούς, ευγενείς στόχους, θα συμβάλλει στο μέτρο του δυνατού για την εδραίωση του αθλήματός σας στον τόπο μας και την υποστήριξη των προσπαθειών όλων στο ευ αγωνίζεστε.

Σ’ ευχαριστούμε όλοι μας συλλογικά και μεμονωμένα για τη συγκίνηση και τη χαρά που μας προσέφερες με τις Ολυμπιακές σου νίκες.

Υποκλινόμαστε στον αγώνα σου.

Πάντα Δυνατή, Χρυσή και Δαφνοστεφανωμένη».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις