25 (1)

– Ο κ. Μελισσόπουλος μεταφέρει και τα συγχαρητήρια του υφυπουργού παιδείας κ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου.

Σε συγχαρητήριο μήνυμά του ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης ΑΜ-Θ κ. Σάββας Μελισσόπουλος, εξαίρει το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του, μαθητές και καθηγητές του Μουσικό Σχολείου Κομοτηνής, εκφράζοντας δημοσίως τα συγχαρητήριά του για την ποιότητα και την πληρότητα της παρουσίασης.

29 (1)

Χαρακτηριστικά ο κ. Μελισσόπουλος αναφέρει:

«Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Διευθυντή, στους εκπαιδευτικούς, και πρωτίστως στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, για την εξαιρετική μουσική παράσταση που παρουσίασαν με αφορμή την υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Η ποιότητα και η πληρότητα του μουσικού προγράμματος γέμισε με ικανοποίηση και υπερηφάνεια όλους μας, συμπεριλαμβανομένου του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου, ο οποίος δήλωσε τον ενθουσιασμό του για την  εκδήλωση  που παρακολούθησε, και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς όλους τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Το ελληνικό σχολείο, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, εργάζονται σκληρά και παρουσιάζουν σπουδαία εκπαιδευτικά αποτελέσματα.

Θερμά συγχαρητήρια!».

11 (1)