Μεγάλες διακρίσεις Θρακιωτών αθλητών στους Special Olympics- Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ

ΠΑΥΛ

ΠΑΥΛΘερμά συγχαρητήρια απευθύνει ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης στους Αλεξανδρουπολίτες αθλητές, Σταμάτη Παπάζογλου και Βάϊο Πεταλούδη, οι οποίοι διακρίθηκαν στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics της Αμβέρσας, στο άθλημα της κολύμβησης.

«Μας κάνετε περήφανους για τις διακρίσεις σας, τους αγώνες σας αλλά και το ήθος και τη δύναμη της ψυχής σας. Οι επιτυχίες αυτές γνωρίζω καλά ότι κατακτήθηκαν με υπεράνθρωπες προσπάθειες και θυσίες από εσάς, τους προπονητές, το σύλλογο αλλά και την οικογένειά σας, και έχουν τεράστια σημασία για όλους μας, όταν αυτές κατακτώνται μέσα από δύσκολες συνθήκες και εμπόδια.

Θέλω να δηλώσω ότι η Περιφέρειά μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, για να επιβραβεύει τις προσπάθειές σας με όποιο τρόπο είναι αυτό εφικτό. Καλή επιτυχία σε όλους σας τους αγώνες» επισημαίνει στο συγχαρητήριο μήνυμα του ο κ. Παυλίδης.

Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε αγωνιζόμενος στο άθλημα της κολύμβησης και συγκεκριμένα στα 25μ. «ύπτιο» ο Σταμάτης Παπάζογλου, ενώ στα 25μ. «ελεύθερο» πήρε την 7η θέση και ο Βαϊος Πεταλούδης έλαβε την 5η θέση στα δύο αγωνίσματα.

Οι δύο αθλητές συμμετείχαν με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ «Κότινος» που διατηρεί τμήμα των Special Olympics Hellas στην Αλεξανδρούπολη και συνοδευόντουσαν από την προπονήτριά τους Δάφνη Δεληγιάννη.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood