ΠΑΥΛΘερμά συγχαρητήρια απευθύνει ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης στους Αλεξανδρουπολίτες αθλητές, Σταμάτη Παπάζογλου και Βάϊο Πεταλούδη, οι οποίοι διακρίθηκαν στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics της Αμβέρσας, στο άθλημα της κολύμβησης.

«Μας κάνετε περήφανους για τις διακρίσεις σας, τους αγώνες σας αλλά και το ήθος και τη δύναμη της ψυχής σας. Οι επιτυχίες αυτές γνωρίζω καλά ότι κατακτήθηκαν με υπεράνθρωπες προσπάθειες και θυσίες από εσάς, τους προπονητές, το σύλλογο αλλά και την οικογένειά σας, και έχουν τεράστια σημασία για όλους μας, όταν αυτές κατακτώνται μέσα από δύσκολες συνθήκες και εμπόδια.

Θέλω να δηλώσω ότι η Περιφέρειά μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, για να επιβραβεύει τις προσπάθειές σας με όποιο τρόπο είναι αυτό εφικτό. Καλή επιτυχία σε όλους σας τους αγώνες» επισημαίνει στο συγχαρητήριο μήνυμα του ο κ. Παυλίδης.

Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε αγωνιζόμενος στο άθλημα της κολύμβησης και συγκεκριμένα στα 25μ. «ύπτιο» ο Σταμάτης Παπάζογλου, ενώ στα 25μ. «ελεύθερο» πήρε την 7η θέση και ο Βαϊος Πεταλούδης έλαβε την 5η θέση στα δύο αγωνίσματα.

Οι δύο αθλητές συμμετείχαν με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ «Κότινος» που διατηρεί τμήμα των Special Olympics Hellas στην Αλεξανδρούπολη και συνοδευόντουσαν από την προπονήτριά τους Δάφνη Δεληγιάννη.