Με αφορμή την πρωτιά της στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης στη Σουηδία

Τις ολόκαρδες και συγχαρητήριες ευχές του για τη διάκριση της αθλήτριας του ΑΣ Δημοκρίτειο, Νικολέτας Μπάρμπα, σε Διεθνές Τουρνουά Πάλης στη Σουηδία, εκφράζει με επιστολή του προς την ίδια τη 12χρονη ο Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Θυμίζουμε ότι η νεαρή Κομοτηναία παλαίστρια έκανε περήφανους τους συντοπίτες της πριν από λίγες ημέρες, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία των 57 κιλών, στο Διεθνές Τουρνουά Mlarcupen που διεξήχθη στην πόλη Βεστερός της Σουηδίας.

Αναλυτικά η συγχαρητήρια επιστολή του Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής έχει ως εξής:

«Αγαπητή μου Νικολέτα,

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να Σου εκφράσω τις ολόκαρδες και συγχαρητήριες ευχές μου για την διάκρισίν Σου στους αγώνες του Βεστερός Σουηδίας ως νικήτριας εις την κατηγορίαν των 57 κιλών (12-13 ετών) εις την πάλην, μία επιτυχία η οποία αποτελεί, αναμφίβολα, καρπό της συστηματικής και κοπιώδους προσπάθειας με τη συμβολή του προπονητού και κατά σάρκα πατρός σου, καθηγητού του ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. κ. Ιωάννου Μπάρμπα, αλλά και της ιδικής σου αγωνίας για την κατάκτηση της διακρίσεως εκτός συνόρων.

Προσωπικώς χαίρω για τη διάκρισή σου αυτή, έτι δε περισσότερον πληροφορηθείς την ευσέβεια, το ήθος και την αγάπη σου για την Πατρίδα.

Επικαλούμενος κάθε από Θεού ευλογία στη ζωή και τα έργα Σου και την εξ Ύψους δύναμη προς επιτυχή συνέχιση των προσπαθειών σου και πραγμάτωση κάθε επιθυμίας Σου, διατελώ μετ’ ευχών και αγάπης πατρικής».